Waarschuwing voor frauduleuze website

Heeft u een aanvraag gedaan voor woningurgentie of bent u van plan dit te doen, let u dan goed op! De gemeente Aalsmeer waarschuwt namelijk voor een frauduleuze website. “Bij het Sociaal loket komen meldingen binnen van inwoners die woonurgentie hebben aangevraagd via www.burgersloket.nl.¬†Helaas is dit een frauduleuze website”, aldus de gemeente.

Woonurgentie kan alleen bij de gemeente worden aangevraagd via het Sociaal loket. Er wordt samen met u naar uw persoonlijke situatie gekeken en beoordeeld of u in aanmerking komt voor woonurgentie. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×