Waarschuwing voor frauduleuze website

Heeft u een aanvraag gedaan voor woningurgentie of bent u van plan dit te doen, let u dan goed op! De gemeente Aalsmeer waarschuwt namelijk voor een frauduleuze website. “Bij het Sociaal loket komen meldingen binnen van inwoners die woonurgentie hebben aangevraagd via www.burgersloket.nl. Helaas is dit een frauduleuze website”, aldus de gemeente.

Woonurgentie kan alleen bij de gemeente worden aangevraagd via het Sociaal loket. Er wordt samen met u naar uw persoonlijke situatie gekeken en beoordeeld of u in aanmerking komt voor woonurgentie. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 15 januari 2019 om 7:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×