Benefietconcert Aalsmeers Mannenkoor Con Amore

Op zondag 31 maart om 14.30 uur geeft Mannenkoor Con Amore in samenwerking met de bariton Ronald Willemsen en mezzo sopraan Gerda van Eerde een benefiet concert
in de Titus Brandsma Kerk te Amstelveen.

De middag zal in het teken staan van vrolijke liederen, voor u als bezoeker wordt het een feest der herkenning. Ronald en Gerda zingen zowel als solist,  maar ook met begeleiding van het koor. Oksana Polman zal met haar enthousiasme en professionaliteit het concert op de vleugel begeleiden.

Het belooft een heerlijke middag te worden o.l.v. Theo van der Hoorn met als doel financiële steun te genereren voor de opbouw van de verbrande Urbanus Kerk in Bovenkerk. Noteer het in uw agenda:  zondagmiddag 31 maart, 14.30 uur, Titus Brandsma Kerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen !
Nadere informatie volgt op: www.amkconamore.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 10 februari 2019 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×