Vertrouwenscommissie bezoekt nieuwe burgemeester

Op zaterdagmiddag 9 februari 2019 bracht een delegatie van de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad van Aalsmeer een bezoek aan de kandidaat-burgemeester Gido Oude Kotte.

Na de officiële bekendmaking in de gemeenteraad van afgelopen 5 februari was er nu gelegenheid om in informele sfeer nader kennis te maken met de kandidaat burgemeester en zijn jonge gezin. De raadsleden kregen een warm onthaal in de woning van de heer Oude Kotte in Heerhugowaard met koffie en gebak. Traditiegetrouw had de voorzitter van de vertrouwenscommissie, René Martijn, een bos seringen van Aalsmeerse bodem voor de burgemeesterskandidaat meegenomen.

De heer Oude Kotte gaf tijdens het bezoek aan zeer verheugd te zijn over zijn aanbeveling als burgemeester van Aalsmeer. Ook kijkt hij er zeer naar uit om te beginnen als burgemeester van Aalsmeer en persoonlijk met de inwoners kennis te maken. Hij en zijn gezin zijn zich reeds aan het oriënteren op een woning in Aalsmeer.

De gemeenteraad heeft de aanbeveling voor de nieuwe burgemeester aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gezonden. In de regel volgt de minister de aanbeveling van de gemeenteraad. De Koning benoemt de burgemeester bij Koninklijk Besluit. De nieuwe burgemeester zal op dinsdag 16 april 2019 worden geïnstalleerd.

Op de foto van links naar rechts: Sunny Lakerveld, Dirk van der Zwaag, Gido Oude Kotte, René Martijn, Jelle Buisma en Willem Kikkert.

Foto: Delegatie vertrouwenscommissie

Gepubliceerd: 12 februari 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×