Aalsmeerse Tigers uitgeschakeld voor de beker

Niet de handballers van Green Park Aalsmeer, maar die van OCI-Lions hebben dinsdagavond de bekerfinale bereikt. In Sittard versloeg de Limburgse ploeg aartsrivaal Aalsmeer met 33-27. Ook vorige week in de kleine finale van de Final Four in de BeNe-League waren de Limburgers al te sterk voor Aalsmeer.

Lions was superieur aan de landskampioen. Bij rust stond het al 15-9. Die marge werd vlak na rust opgevoerd naar negen treffers. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase kwam Aalsmeer nog iets terug, maar dat was puur voor de statistieken.

Door de zege mag Lions zich melden voor de finale, die op 28 april wordt afgewerkt in Almere. Aalsmeer kan zich nu gaan richten op het prolongeren van het landskampioenschap.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 april 2019 om 7:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×