Jazz-zangeres Mariëlle Koeman bij de Nieuwe Meer

Zangeres Mariëlle Koeman treedt zondagmiddag 26 mei op bij de Nieuwe Meer. Mariëlle legt warmte en diepte in haar muziek, zoals de componisten van haar zorgvuldig uitgekozen repertoire het bedoeld hebben. Samen met het trio onder begeleiding van pianist Jos van Beest brengt zij een breed repertoire uit het onuitputtelijke ‘American Songbook’, die zij op geheel eigen wijze vertolken.

‘Mariëlle heeft een zeer eigen “signature” een stijl en eigen manier hoe zij “in de song kruipt” en waarmee zij zich onderscheidt in haar stijl, waarmee melodie en tekst nog meer spreken,’ zo sprak wijlen First Lady of Jazz Rita Reys lovend over haar. Inmiddels heeft Mariëlle Koeman een vijftal albums op haar naam staan, die allemaal zijn uitgebracht door haar vaste platenmaatschappij in Japan.

Een zangeres met als begeleiding het swingende trio pianist Jos van Beest, met Erik Schoonderwoerd op bas en Ruud van der Steen op drums: een ideale combinatie voor deze swingende jazzmiddag.

Foto: Mariëlle Koeman en pianist Jos van Beest

Gepubliceerd: 17 mei 2019 om 22:45 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×