Feestelijke afsluiting IkToon maand

De hele maand presenteerde jong en oud zich met kunst en cultuur. Workshops, talentenavonden, optredens van muziekverenigingen: Aalsmeer stond in juni in het teken van kunst voor iedereen. De IkToon maand wordt aanstaande zaterdag, 29 juni, feestelijk afgesloten in De Oude Veiling.

De afgelopen maand heeft Aalsmeer niet stilgestaan op cultureel vlak. Tal van activiteiten werden er georganiseerd. Zo konden kinderen bij Cultuurpunt Aalsmeer iedere woensdagmiddag een beeldende workshop volgen, vond er een zeer succesvolle talentenavond voor jongeren plaats en is er afgelopen vrijdag een spetterend festival neergezet voor en door jongeren door onder andere het optreden van rapper Snelle in N201 Aalsmeer. Daarnaast is er de hele maand kunst geëxposeerd in de winkeletalages in het centrum voor de expositie Amazing Amateurs in de etalage.

Om de maand in sfeer af te sluiten organiseren de partners uit De Oude Veiling op 29 juni een gezamenlijk event, de zogenoemde ‘IkToon Slotmanifestatie’. Van 12.00 tot 17.00 uur zul je je er niet vervelen. In alle ruimtes is iets te doen. Zo kun je meedoen met workshops muziek, stop-motion en 3D printen bij Cultuurpunt Aalsmeer. Of leren, maken, ontdekken en uitvinden in de Maakplaats van de Bibliotheek. In de kleine zaal kun je diverse lezingen van Aalsmeerse kunstliefhebbers bijwonen en in de grote zaal zijn optredens van Popkoor Sonority, Vrouwen Ensemble Davanti, Smartlappenkoor Denk aan de Buren, Muziekvereniging Flora, Orde der Dwazen, Dansschool Robert Bogaart en Muziekgroep OTT. Aan het eind van de middag is daar ook de uitslag van de expositie Amazing Amateurs in de etalage, gevolgd door een gezellige borrel. Kortom: genoeg te doen voor jong en oud.

Foto: Popkoor Sonority

Gepubliceerd: 24 juni 2019 om 22:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×