Langdurig geparkeerde auto's Oosteinderweg

Buurtbewoners van de Oosteinderweg in Aalsmeer ergeren zich groen en geel. Al meerdere malen hebben er langdurig auto’s geparkeerd gestaan. Het vermoeden bestaat dat deze auto’s in de openbare ruimte worden geparkeerd door zogenaamde valet parking bedrijven.

Deze bedrijven nemen de auto en sleutels in ontvangst van reizigers die vanaf Schiphol vertrekken en verzorgen hier een parkeerplek voor. Vaak gebeurt dit op afgesloten terreinen of in parkeergarages. Deze auto’s worden soms echter ook op straat geparkeerd en het is maar de vraag of de eigenaren daarvan op de hoogte zijn.

Buurtbewoners hebben hun ergernis laten blijken door op de auto’s briefjes te plakken met de mededeling dat het geen parkeerplaats voor Schiphol is.

Foto: Laurens Niezen Fotografie

Gepubliceerd: 24 juli 2019 om 16:54 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×