Dwergauto's bezoeken regio

“Dwergautos zijn historische gemotoriseerde 3- en 4-wielige voertuigen waarvan de motor een cilinderinhoud heeft van maximaal 600 cc en waarvan de productie vóór 1970 is beëindigd”. Dat stelt tenminste de Nederlandse Dwergautoclub, de DWAC.

Dwergauto’s zie je in Nederland niet zo veel meer op de weg, maar op zondag 25 augustus zijn ze in de regio te bewonderen. Dan bezoekt namelijk de DWAC ’s ochtends vanaf 11.00 uur het CRASH luchtoorlog- en verzetsmuseum ’40-’45 in Aalsmeerderbrug. Liefhebbers kunnen de auto’s uitgebreid bekijken, want ze staan dan buiten voor het fort opgesteld.

Tijdens dit clubbezoek is het museum gesloten voor bezoekers. Zodra de auto’s weer zijn vertrokken (vanaf 13.00 uur) is het museum weer voor bezoekers geopend.

Foto: Messerschmitt (Dwergautoclub Nederland | Loek Fakkeldij)

Gepubliceerd: 14 augustus 2019 om 18:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×