Veilig fietsen naar je nieuwe school

Het is nog even heerlijk genieten van de vrijheid voordat de scholen beginnen en het lesrooster de besteding van de dagen dicteert. Op 26 augustus is het toch echt weer zover. Ook in Aalsmeer en omgeving gaan de scholen weer beginnen! Een nieuwe lichting leerlingen stapt op de fiets naar de middelbare school.

Maar hoe veilig ben jij in het verkeer? Om dat te testen heeft de provincie Noord-Holland een quiz gemaakt. En als je daarna ook nog de prijsvraag invult maak je kans op een exclusief kijkje achter de schermen in de verkeerscentrale van de provincie voor 4 tot 6 personen.

Je vindt de quiz via deze link.

Veel veilige kilometers gewenst!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 14 augustus 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×