Cursussen ‘Omgaan met dementie’

Mantelzorg & Meer start een cursus ‘Omgaan met Dementie’ voor partners van iemand met dementie en een cursus voor kinderen van iemand met dementie. U krijgt informatie over dementie en tips en handvatten voor het omgaan met uw veranderende partner of ouder. Daarnaast is volop gelegenheid voor het delen van ervaringen.

Data, tijd en plaats
De partnercursus start op 4 november van 10.30 tot 12.30 uur en bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten. De cursus voor kinderen van een ouder met dementie start op 2 december 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee bijeenkomsten. Locatie:Verpleeghuis Groenelaan, De Helpende Hand 9 in Amstelveen. De cursus is bedoeld voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Voor meer informatie: 020 333 53 53, e-mail info@mantelzorgenmeer.nl of kijk op www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/agenda/

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 24 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×