Jeroen Nobel waarnemend burgemeester Den Helder

De voormalige (waarnemend) burgemeester van Aalsmeer Jeroen Nobel is dinsdag 24 september benoemd tot waarnemend burgemeester van Den Helder door commissaris van de Koning in Noord-Holland, Arthur van Dijk. De huidige burgervader van Den Helder Koen Schuiling zal vanaf 30 september burgemeester van Groningen worden waardoor vervanging gezocht werd.

Volgens de provincie Noord-Holland is het beleid om een waarnemend burgemeester te benoemen in gemeenten waar het op voorhand vaststaat dat de burgemeesterloze periode langer dan drie maanden gaat duren.

Nobel was eerder al waarnemend burgemeester van Aalsmeer (2015-2019) en wethouder van Haarlemmermeer (2006-2014). Jeroen Nobel is 59 jaar en lid van de PvdA.

Foto: Nobel (l) en Van Dijk (r) | Provincie Noord-Holland

Gepubliceerd: 25 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×