Ontdek in 9 weken jouw culturele passie

Het korte cursusblok van Cultuurpunt Aalsmeer gaat weer bijna van start. Daarom gingen de docenten van het Cultuurpunt deze maand de scholen rond voor korte kennismakingslessen. Op basisschool Samen Een kregen diverse klassen een lesje musical, waarbij zij op een speelse wijze in aanraking kwamen met zang, dans en theater. Op OBS Kudelstaart volgden de leerlingen workshops vloggen. Ze hebben geleerd om vanuit verschillende standpunten te filmen, zoals het kikkerperspectief en vogelperspectief. En op OBS De Zuidooster konden een aantal klassen even ontspannen en plezier maken tussen de lessen door tijdens een introductie van een yogales.

Tijdens de open middag op de Marktstraat is ook kennisgemaakt met diverse disciplines. Er zijn verschillende sleutelhangers ontworpen en uit de 3D printer gerold, maar ook werden er mooie knutsels gemaakt om vervolgens een flitsend stop-motion filmpje mee in elkaar te zetten. En ballerina’s in de dop mochten een dansje wagen op de dansvloer.

Meedoen met een cursus?
De korte kennismakingslessen waren een voorproefje op de cursussen van Cultuurpunt Aalsmeer, waar je een cursus van 9 weken kunt volgen. Dus lijkt het je leuk om een paar weken met een bepaalde culturele discipline aan de slag te gaan, om te ontdekken of jouw passie daar ligt? In de week van 7 oktober starten de cursussen, schrijf je daarom nog snel in voor een cursus. Voor meer informatie of inschrijven kun je terecht op de website: www.cultuurpuntaalsmeer.nl. Eerst nog wat vragen? Je kunt altijd mailen naar info@cultuurpuntaalsmeer.nl of bellen naar 0297-365165.

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×