Uitslagen Sjoelclub Aalsmeer

Donderdag 19 september werd er voor de tweede keer gesjoeld dit seizoen. Er zijn nog geen persoonlijke records gesneuveld de eerste 2 competitiewedstrijden, waarschijnlijk mede doordat er nu om en om nieuwe en oude sjoelbakken staan. Cock Tukker en Patrick Haring gooiden wel 1 keer een 152 uit. Het was ook Cock Tukker die met 27 punten de hoogste score behaalde.

Bij het Triosjoelen in Den Helder op 14 september, werd er door de familie Houweling een podiumplaats behaald. Moeder Marry Verhoeven, dochters Petra Houweling en Elisa de Jong werden 2e achter het winnende trio uit Almere. Kees Kuypers, Joke Schagen en Cock Tukker sleepten een 3e prijs in de wacht.

De volgende competitieavond is op de donderdag 3 oktober en begint om 20 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart. Voor uitslagen en informatie zie ook de website van Sjoelclub Aalsmeer www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×