Speciale avond voor Bruce Springsteen-fans

Op woensdag 25 september wordt in het Amstelveense Poppodium P60 een speciale avond georganiseerd voor fans van rocklegende Bruce Springsteen. Aanwezigen worden getrakteerd op een avond die helemaal in het teken staat van hun icoon, die twee dagen eerder de 70e verjaardag viert.

Tijdens de ‘Spotlight On’-avond wordt onder andere tijdens een grote quiz uitgevochten wie zich de grootste Bruce Springsteen fan mag noemen. Daarnaast zijn er sprekers (waaronder muziekarcheoloog Marc Stakenburg, die vertelt over zijn bijzondere Springsteen-avontuur in New Jersey, is er de ruimte om fan-ervaringen uit te wisselen en is er vooral heel veel muziek van ‘The Boss’. De organisatie belooft dat het event met een perfecte mix van educatie en entertainment een must-visit is voor iedereen die de muziek van Springsteen een warm hart toedraagt.

Kaarten voor Spotlight On: Bruce Springsteen in Amstelveen zijn nu te koop via www.p60.nl.

Foto: Bruce Springsteen

Gepubliceerd: 23 september 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×