‘Man tot Man’ voor mannen uit Aalsmeer en Kudelstaart

Participe Amstelland start dit jaar met de groep ‘Man tot Man’ voor mannen van alle leeftijden uit Aalsmeer en Kudelstaart. Ben jij een man en heb je behoefte om nieuwe mensen te leren kennen? Wil je graag je interesses delen met andere mannen? Of wil je nieuwe activiteiten samen ondernemen? Meld je dan aan voor ‘Man tot Man’!

Kennismaking
Wat kun je verwachten? Er wordt gestart met een kennismakingsbijeenkomst waar je elkaar leert kennen. Je leert elkaars hobby’s, interesses en behoeften kennen. Hiervan uit mag je met elkaar bedenken hoe je de groep verder vorm wilt gaan geven. Wil je bepaalde activiteiten met elkaar gaan ondernemen? Wil je met elkaar praten over mannen-onderwerpen? Of wil je informatie over bepaalde thema’s, zoals relaties? Of vaardigheden leren op bijvoorbeeld het gebied van communicatie? Er is geen vast programma, je beslist dit samen.

Aanmelden
Participe faciliteert de eerste kennismakingsbijeenkomst en is hierbij de gespreksleider. Participe kan, waar nodig en gewenst, de groep blijven ondersteunen. Je kunt je aanmelden bij Milena Luteijn via 06-53745267 of m.luteijn@participe.nu. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om je uit te nodigen voor de kennismakingsbijeenkomst. De datum hiervoor moet nog vastgelegd worden, maar zal in ieder geval in de avonduren plaatsvinden.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 4 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×