Beheer openbare ruimte blijft bij Meerlanden

Wethouder openbare ruimte Wilma Alink en Angeline Kierkels, algemeen directeur Meerlanden, hebben hun handtekeningen gezet onder een contractverlenging van vijf jaar voor het beheer van de openbare ruimte.

Zowel gemeente Aalsmeer als Meerlanden vinden het belangrijk dat iedereen meedoet in de samenleving. “Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Meerlanden. Bovendien geeft Meerlanden een kans aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat past goed bij waar wij als gemeente Aalsmeer voor staan. Ik kijk uit naar de vernieuwde samenwerking,” aldus wethouder Alink.

“Door deze bestendiging van onze samenwerking, bieden we niet alleen onze eigen collega’s zekerheid op werk, maar ook de mensen die we hierbij inhuren via AM Match,” aldus Angeline Kierkels, “mooi dat we van gemeente Aalsmeer het vertrouwen houden om de komende vijf jaar samen te blijven werken aan het duurzaam beheren van de buitenruimte.”

Onkruidbeheersing
Een ander speerpunt in de overeenkomst is het verder verhogen van de kwaliteit van de onkruidbeheersing. Het team van Meerlanden zal samen met de toezichthouders van gemeente Aalsmeer het onkruid op zowel verharding als in het groen monitoren en aanpakken. Dit betekent intensieve samenwerking tussen de twee partijen en daar kijkt men naar uit.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×