Cursus over werken met de e-overheid

De belastingaangifte komt er weer aan en voor wie hier digitaal nog niet helemaal uitkomt, organiseert Bibliotheek Aalsmeer de 4-delige cursus Digisterker. De cursus Digisterker is bedoeld voor mensen die al wel enige ervaring met de computer hebben, maar die nog wat onzeker zijn in het online regelen van overheidszaken als belastingaangiftes of het aanvragen van verschillende soorten toeslagen.

De cursus start op woensdag 15 januari en vindt tot en met woensdag 5 februari op vier middagen plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Met deze cursus op zak ga je voortaan zelfstandig aan de slag met het regelen van je overheidszaken online. Geen onzekerheid meer over welke formulieren je nodig hebt en waar je die kunt vinden en een hoop tijdsbesparing doordat je niet meer heen en weer naar het gemeentehuis hoeft.

Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van de Bibliotheek. De cursus is gratis, aanmelden kan via e-mail: secretariaat@debibliotheekamstelland.nl

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×