'Door de Mangel' duikt de bloemenwereld in

Afgelopen maandag ging het team van ‘Door de Mangel’ op Zumba-les met Marriëlle Buskermolen. De enthousiaste, gekke en gezellige danslerares is een opvallende verschijning in Kudelstaart. Naast de danslessen bij Omnia is zij freelance gastvrouw en geeft zij vorm aan de gezonde kantine van RKDES. “We bieden tegen elk minder gezond product een gezonde variant aan”, legde Buskermolen uit die ook haar gezin bedankte voor alle steun die zij van hen krijgt.

Marloes Joore
Ook Mariëlle heeft een nieuwe gast gevonden. Maandag 3 februari a.s. ontvangen zus en broer Mylene en Elbert Huijts als 283e gast Marloes Joore. “Ik heb grote bewondering voor haar creativiteit en hoe hard zij werkt om een grote naam in de bloemenwereld te zijn”. Buskermolen wil graag weten waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 3 februari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Marloes mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marloes Joore | eigen foto

Gepubliceerd: 27 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×