Nieuw op de woensdagavond: 'All About Music'

‘All About Music’ is een nieuw programma op Radio Aalsmeer. Het zorgt ervoor dat je fris en vol met muziekkennis aan jouw woensdagavond begint! Het programma zet de muziek van toen en nu op een voetstuk en laat je kennis maken met de nieuwe pareltjes die je wellicht nog niet eens kent..

Je kunt van Stevan van der Voet, de maker van ‘All About Music’ een lekkere mix van muziek verwachten; van hip-hop tot dance en van Nederlandstalig tot Soul. Elk nummer heeft een verhaal en daar gaat juist dit nieuwe programma over. De interactie wordt ook opgezocht met jou, de luisteraar, en er komen gasten langs met hun favoriete nieuwe muziek, om daarover te vertellen.

‘All About Music’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Stevan van der Voet

Gepubliceerd: 3 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×