Leven met Lyme bij ‘Echt Esther’

Een bijzonder onderwerp in ‘Echt Esther’: leven met Lyme. Esther Sparnaaij sprak met Huib Kraaijeveld, Inge van Ulden, Nancy Overbeek en Liesbeth van Batenburg over wat het betekent wanneer jij zelf of iemand in je naaste omgeving de ziekte van Lyme krijgt.

Er is nog geen medicijn tegen deze ziekte en lang niet altijd is het duidelijk dat iemand Lyme heeft. Zowel Huib als Inge schreven een boek over deze ziekte. Luister mee donderdag 4 februari om 19.00 uur naar deze herhaling.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×