Casper Overbeek over digitalisering en klantbeleving bij CitizenM

Maandag 10 februari is Casper Overbeek in de studio. Hij is hoofd Customer Experience en Digital van CitizenM, de vooruitstrevende hotelketen. Hij vraagt zich continu af: Hoe kan slimme automatisering bijdragen aan een betere klantbeleving? Kun je juist door automatisering nog klantvriendelijker worden in plaats van verder van je gasten af te staan? Casper vertelt ons er alles over.

Verder is er ook weer de week van Wilg met technische nieuwtjes en bellen we met online communicatie-expert Herman Couwenbergh (Hermaniak) en adviseur maatschappelijke ontwikkelingen Sanne Roemen.

Hoe kunnen we vrouwen in hun kracht zetten via technologie? We spraken er 3 februari over met tech-journalist Vivianne Bendermacher. Zij heeft Techionista opgericht, een bedrijf dat vrouwen enthousiast wil maken over technologie en ICT en ze aan een baan in deze wereld helpt. “Vaak zijn het hele jonge teams, die veelal bestaan uit mannen. Voeg daar juist een vrouw aan toe, graag met een kleurtje en liever iemand die al wat langer meeloopt op de arbeidsmarkt. Daar wordt je team echt beter van!” aldus Vivianne. Verder had innovatiespecialist in de evenementenwereld Samira Salman een blikopener over de betekenis van gastvrijheid en hadden we het met Dimitry Vleugel onder andere over de Super Bowl.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 3 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×