Coaching met een therapiehond in 'Door de Mangel'

Hoe je van een ongelukkige tijd op de Havo, je passie kunt vinden op de middelbare Tuinbouwschool, vertelde Marloes Joore als 283e gast in ‘Door de Mangel’. De bloemstyliste behaalde haar master-titel door objecten te maken met ‘pluisjes’. Haar werk zal ook weer te bewonderen zijn tijdens het Flower Festival op 20 en 21 juni. Wie weet zijn dan ook de tuk-truckjes te zien die zij met haar man Martijn verhuurt. Uiteraard omschreef zij zichzelf als creatief en geïnteresseerd, maar ook als een bezige bij.

Natuurlijk is ook Marloes op zoek gegaan naar een nieuwe gast. “Karin van Staveren is echt een schat! Ze is onlangs een nieuw avontuur gestart: coaching met een therapiehond. Daar wil ik graag meer over horen”, vertelde de Kudelstaartse. Maandag 10 februari zullen Mylène en Elbert Huijts haar daarover vanaf 19.00 uur het hemd van het lijf vragen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Karin mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Karin van Staveren | eigen foto

Gepubliceerd: 3 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×