Boerenprotest door Kudelstaart

Op woensdag 19 februari trokken de boeren weer naar Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Zoals de boeren hadden aangeven, reden de tractoren niet over de snelweg naar het regeringscentrum. Dit was woensdagochtend te merken op de Hoofdweg in Kudelstaart.  Rond 8.00 kwamen de eerste boeren voorbij rijden. Over de Hoofdweg reden 10 trekkers met zwaailichten en protest borden. Allemaal onderweg naar het Malieveld in Den Haag. Dit gaf  geen overlast voor het lokale verkeer.

Volgens de organisatie kwamen er zo’n twintigduizend boeren naar Den Haag, van wie circa tienduizend met de trekker. Het boerenprotest verliep op een enkel incident na, redelijk gemoedelijk.

Foto: Thamar van den Bergen

Gepubliceerd: 19 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×