Ouderen en jongeren speeddaten

Afgelopen zaterdag 15 februari barstte de gezelligheid weer los in Zorgcentrum Aelsmeer. De jongeren van Stichting SAM hadden een gezellige middag georganiseerd waarbij jong met oud in contact kwam door middel van speeddaten.

Onder het genot van een hapje en een drankje gingen de vrijwilligers in gesprek met de ouderen. Na een kwartier was het tijd om te
wisselen van partner en schoven de vrijwilligers een plekje op, om zo met iedereen in gesprek te komen. Achteraf kregen alle deelnemers een roos als bedankje en werden de ervaringen van de middag uitgewisseld. De uitkomst was een geslaagde middag met een lach en een traan!

Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud en lijkt het je leuk om eens per maand een activiteit te organiseren voor ouderen of mensen met een beperking? Je kunt je opgeven als vrijwilliger via jongerenstichtingsam@gmail.com.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 19 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×