Carnavalsoptocht Kudelstaart afgeblazen

Waar gisteren de kinderoptocht in Kudelstaart nog wel doorging, heeft carnavalsvereniging ‘De Pretpeurders’ zondagochtend besloten de grote optocht niet door te laten gaan.

Al weken in Nederland in de ban van veel wind. Dat is in het carnavalsweekend helaas niet anders. De wind gierde ook zondagochtend door de straten van Kudelstaart. “Vanwege de weersomstandigheden is het NIET veilig voor deelnemers en omstanders”, schrijven De Pretpeurders op Facebook. Uiteraard betreurt de carnavalsvereniging dit besluit: “Maar iedereen is van harte welkom in het Dorpshuis vanaf 14.00 uur. Maken we er daar een feestje van!”

Bij de opmerkingen onder het bericht op Facebook werd een idee gelanceerd om foto’s van de praalwagens te posten, zodat het harde werken door alle deelnemers toch bewonderd kan worden. Stuur de foto’s maar naar info@radioaalsmeer.nl, dan komen ze ook op TV!

Foto: archieffoto | Laurens Niezen Fotografie | LNF

Gepubliceerd: 23 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×