Gestolen auto zelf teruggevonden

Dinsdag 11 februari rond 14.20 uur belde een verraste Aalsmeerder de politie. Hij zag tot zijn grote verbazing zijn auto staan op een parkeerplaats. Deze auto was begin januari gestolen met de sleutel er nog in. Er was inmiddels voor deze diefstal een verdachte aangehouden na herkenning op camerabeelden, maar de auto was daarbij niet aangetroffen.

De melder hield de auto in het oog terwijl politieauto’s onderweg waren. Plotseling zag de Aalsmeerder een persoon in de auto stappen en wegrijden. De auto werd uiteindelijk door politiemensen in opleiding en hun begeleiders gespot op de Legmeerdijk en klem gereden.

De bestuurder, een 19-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats werd direct aangehouden. Hij is overgedragen aan de recherche en de auto is in beslag genomen.

Foto: Facebook politie Amstelveen

Gepubliceerd: 14 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×