Helemaal zen in 'Door de Mangel' met kinderyoga

Van paardrijden naar specialistische coaching met een therapiehond, dat is de weg die Karin van Staveren heeft afgelegd. De 284e gast in ‘Door de Mangel’ sprak daar afgelopen maandag uitgebreid over. “Samen met Patricia Steeman ben ik sinds kort gestart met KarPa-coaching. We gebruiken o.a. therapiehond Columbus bij onze begeleiding. En straks komt er een tweede hond bij”, vertelde de Kudelstaartse. Daarnaast werkt zij bij Ons Tweede Thuis met mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Karin omschreef zichzelf als geduldig, geïnteresseerd en een doorzetter, eigenschappen die erg van pas komen in haar werk.

Ook Karin is op zoek gegaan naar een volgende gast. Zij heeft Tarinthe van Eijk gevraagd haar op te volgen. “Tarinthe is mijn oud-collega en zij heeft onlangs een kinderyoga praktijk geopend”, aldus de opvoedondersteuner. Zij wil van Tarinthe weten hoe zij dat heeft gedaan en waarom kinderyoga.
Maandag 17 februari zal het team van ‘Door de Mangel’ haar daar vanaf 19.00 uur van alles over vragen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Tarinthe, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Tarinthe van Eijk | eigen foto

Gepubliceerd: 13 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×