'Jan en Jansen' gooien het over een andere boeg

Zaterdag 15 februari is er weer een ‘Jan en Jansen Live’. Een uitzending die compleet anders is dan de luisteraars gewend zijn. Te gast is het Zwanenkoor, al 30 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken.

Het Zwanenkoor is opgericht als gelegenheidskoor. Het werd samengesteld uit stamgasten van de Twee Zwaantjes (een echt Amsterdams bruin café aan de Prinsengracht) om tijdens het Jordaanfestival in 1988 op te treden in de Westerkerk. Dit werd zo’n groot succes, dat er door de deelnemers werd besloten om regelmatig te gaan repeteren onder leiding van Rinus en Netty Hali. Dat verliep heel goed en op 28 december 1989 werd de oprichting van Het Zwanenkoor een feit. Vanaf die tijd heeft het koor grote ontwikkelingen doorgemaakt.

Naar aanleiding van het 30 jarig bestaan ontvangen presentatoren Jan en Jurgen het koor. Het Zwanenkoor heeft een nieuwe cd uitgebracht die uiteraard gedraaid gaat worden.

Jan & Jansen Live‘ wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden van 21.00 – 00.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Het Zwanenkoor | eigen foto

Gepubliceerd: 12 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×