KLM toestel keert terug door technisch probleem

De KL887 van KLM naar Hong Kong is donderdagavond weer teruggekeerd naar Schiphol. Boven Wit-Rusland werd een technisch mankement geconstateerd en daarom werd weer rechtsomkeer gemaakt.

Het toestel was even voor 18.00 uur vanaf Schiphol opgestegen met de bestemming Hong Kong. De Boeing 777-200 landde echter rond 22.30 uur weer veilig op Schiphol. NH Nieuws meldde dat de passagiers zijn opgevangen op de luchthaven. Zij konden hun vlucht omboeken naar een andere vlucht naar Hong Kong.

KLM heeft aangegeven dat het toestel uit voorzorg is teruggekeerd, er zou geen sprake zijn geweest van gevaar voor de passagiers of bemanning. Om wat voor mankement het gaat, is nog niet bekendgemaakt.

Foto: VTF

Gepubliceerd: 14 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×