Müller's Multi Moorkoppen actie voor KiKa weer gestart

Maandag 3 februari startte weer de bekende moorkoppenactie van banketbakker Ab Müller en Mike Multi. De eerste dag werden al meer dan duizend moorkoppen bezorgd en verkocht. In deze actieweek gaat per verkochte moorkop 50 cent naar KiKa.

Vorig jaar werden bijna 14.000 moorkoppen verkocht in een week. Niet alleen om zelf op te peuzelen, maar het is ook mogelijk om medewerkers van ziekenhuizen in de buurt van Aalsmeer te trakteren. Zo kunnen de medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis zich verheugen op deze traktatie en kan ook het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp heerlijk smullen.

Wereldkankerdag
Niet geheel toevallig, valt deze actieweek samen met de Wereldkankerdag. Op deze dag staan mensen wereldwijd stil bij de impact van kanker, met het thema ‘Kanker zet je wereld op z’n kop’. Meer dan 220 organisaties, zoals inloophuizen, fysiotherapeuten, psychologen en ziekenhuizen, bundelen de krachten. Zij organiseren samen lokale en regionale activiteiten voor mensen die op welke manier dan ook met kanker zijn geconfronteerd.

Gepubliceerd: 5 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×