Presentatie boek in Kudelstaart

Al een hele tijd is Stichting Kudelstaart in Oorlogstijd bezig met het maken van een boek. Een boek dat (niet geheel onverwacht) zal gaan over Kudelstaart in de tijd van oorlog.

Het boek wordt gebaseerd op een reeks interviews die zijn gehouden in de jaren ’90 van de vorige eeuw. De geïnterviewden waren in WOII actieve Kudelstaarters en tot op heden zijn deze interviews niet gepubliceerd. Naast de interviews wordt gebruik gemaakt van een archief met correspondentie tussen in Duitsland tewerkgestelde Kudelstaarters en de toenmalige pastoor van Kudelstaart.

Het boek zal in mei 2020 uitgebracht worden, maar voor het zo ver is, zal er een boekpresentatie gegeven worden om alvast kennis te maken met verschillende achterliggende verhalen. Op woensdag 4 maart geven Piet Buskermolen en Frans Kuipers om 14.00 uur een presentatie over de totstandkoming van het boek ”Kudelstaart in oorlogstijd”. Het zal gegeven worden in het Wijkpunt voor Elkaer in Kudelstaart.

Foto: Facebook| Stichting Kudelstaart in Oorlogstijd

Gepubliceerd: 12 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×