Razende reporters bij 'Young Ones'

Het jeugdprogramma ‘Young Ones’ zet voortaan ‘razende reporters’ in. De 16-jarige Kudelstaartse meiden Iris Wessels en Lotte Zethof gaan, onder de naam ‘Irish & Latte on the Road’, wekelijks met de microfoon op pad voor interessante, bijzondere en grappige interviews met jonge Aalsmeerders en Kudelstaarters.

De eerste opnames waren bij de B-selectie handbalmeiden van Greenpark, die aan het trainen waren in de Bloemhof. Ze kregen ook trainer Marcel voor de microfoon. Deze reportage wordt uitgezonden tijdens ‘Young Ones’ op woensdag 26 februari tussen 19.00 en 20.00 uur. In die uitzending ontvangen presentator Jonas, technicus Stevan en redacteur Ilse ook Kees van de Schilden die komt vertellen over zijn actie voor het WNF. De 15-jarige Rody Kamman is deze uitzending de gastpresentator.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 19 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×