‘Door de Mangel' bekent kleur

De Kudelstaartse Tarinthe van Eijk heeft een pedagogische opleiding gedaan en is nu integratiebegeleidster bij Ons Tweede Thuis. De 285e gast in ‘Door de Mangel’ sprak daar afgelopen maandag ronduit over. “Sinds kort ben ik begonnen met mijn eigen praktijk KinderyogaTa.” Zij geeft yogalessen voor kinderen en tieners. “Even niet op een schermpje, maar ontspannen op een matje.” Tarinthe noemde zichzelf iemand met een groots hart, een blij mens en chaotisch.

Ellen Venema
Ook Tarinthe heeft een volgende gast gevonden. De Aalsmeerse Ellen Venema komt maandag 24 februari naar de studio om gemangeld te worden. “Ik zie veel overeenkomsten tussen kinderyoga en het coachen van vrouwen om hun innerlijke intuïtie te volgen. Zij doet dat o.a. met kleuren en met volwassenen i.p.v. kinderen”, vertelde Van Eijk. Tarinthe wil van haar weten of het pad waarop zij nu zit haar voldoening geeft.

Het team van ‘Door de Mangel’ zit maandag vanaf 19.00 uur klaar om haar van alles daarover te vragen. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Ellen, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ellen Venema | eigen foto

Gepubliceerd: 17 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×