Video van bezoek Commissaris van de Koning

Woensdag 22 januari jl. volgde een tweede groep van in totaal vijf de workshop Nieuws=Nieuws.Toch?! over cyberpesten en nepnieuws bij Radio Aalsmeer. De workshop is bedoeld voor brugklassers van middelbare scholen.

Deze workshop trok de aandacht van de Commissaris van de Koning in Noord-Holland Arthur van Dijk en daarom bezocht hij de moderne radiostudio van de Aalsmeerse lokale omroep. Na ongeveer een uur verliet Van Dijk de studio na iedereen bedankt te hebben en nogmaals benadrukt te hebben hoe belangrijk deze workshops zijn. En niet zonder reden: nepnieuws en cyberpesten zijn immers ‘trending topics’ in Nederland.

Van het bezoek is een leuk filmpje gemaakt.

Gepubliceerd: 6 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×