Vogelbeurs in de Baccara

De vogelbeurs Aalsmeer biedt elke vierde zondag van de maand een overzicht van verschillende vogels en de daarbij behorende attributen. De vogelvrienden van Aalsmeer bezitten het keurmerk van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, voor het diervriendelijk behandelen van vogels en het zich houden aan de milieueisen die van kracht zijn. De Aalsmeerse vogelvereniging vindt het een hele eer om dit keurmerk van diervriendelijkheid te mogen voeren.

Groter
Iedere vogelliefhebber is welkom om vogels te kopen, verkopen te ruilen of rond te kijken en vragen te stellen over hun hobby betreffende vogels, voedsel en huisvesting. Doordat er zo veel vogelvrienden zijn, werd het tijd om uit te breiden naar een grotere ruimte. Hierdoor kunnen er meer vogelliefhebbers en een groter assortiment aan vogels en benodigdheden terecht op de beurs.

De grootse vogelbeurs wordt op zondag 23 februari georganiseerd in de Baccara aan de Baccarastraat 1. De beurs is open van 10.00 tot 12.30 uur. De entree bedraagt 1 euro.  Tijdens de beurs maak je door middel van je entreebewijs kans op een leuke attentie. Het is geheeld gratis om eigen vogels te verkopen, zowel voor leden als bezoekers. Als laatste zijn er diverse soorten vogels aanwezig; tropische vogels, kanaries en kromsnavels.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×