'Wat mij opvalt bij de mensen van Radio Aalsmeer: er is zo veel kennis'

Om de week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer.

Stagiaire Thamar van den Bergen heeft ‘het toetsenbord’ overgenomen van Anna-Maria Mantel-Giannattasio en de rubriek weer nieuw leven ingeblazen. Er zijn immers nog genoeg Radio Aalsmeerders om kennis mee te maken!
Dit keer is het de 30e medewerker die in de ‘Spotlight’ staat: Marion Geisler. Zij is bijna dagelijks op Radio Aalsmeer te horen, omdat zij samen met Margret van der Meer de Radio Aalsmeer Nieuwsflitsen in spreekt die in de dagprogrammering te horen zijn. En zij doet meer met haar stem!
Thamar van den Bergen sprak uitgebreid met haar. Het item in de rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 16 februari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×