Aantal coronabesmettingen in Aalsmeer/Kudelstaart naar 9

Het aantal coronabesmettingen in Aalsmeer/Kudelstaart is op dinsdag 24 maart weer toegenomen met één persoon. In totaal zijn er nu 9 Aalsmeerders/Kudelstaarters positief getest. In Amstelveen kwamen er 4 besmettingen bij en staat de teller nu op 33. In Uithoorn verdubbelde de afgelopen 24 uur het aantal positieve tests naar 4. In de Haarlemmermeer is het aantal gestegen met 5 coronabesmettingen en staat het totaal op 23.

Het aantal doden in ons land is de afgelopen 24 uur gestegen met 63 personen. Het totaal aantal doden staat nu op 276. Het aantal nieuwe besmettingen bedroeg 811, in totaal nu 5.560.

Maatregelen aangescherpt
Het kabinet heeft maandagavond bestaande maatregelen aangescherpt. Zo zijn alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden. De ondergrens van bijeenkomsten van maximaal honderd personen geldt niet meer en er zullen voortaan flinke boetes worden uitgedeeld.

Houd minimaal 1½ meter afstand tot elkaar. Doe je dat niet, dan wordt er gehandhaafd vanaf drie personen. Premier Rutte roept mensen op om alleen naar buiten te gaan als dat nodig is en alleen boodschappen te gaan doen. Hij noemt dit een “intelligente lockdown”.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×