Op zoek naar oude Kudelstaartse foto's

Zeker met de maandag aangekondigde verscherpte maatregelen, zullen we meer en meer binnen moeten zitten. Dit alles natuurlijk met als doel de verspreiding van het coronavirus te verminderen. Zeker met het mooie weer valt binnen blijven niet altijd mee.

Café-eigenaar Beatle Raadschelders heeft een leuk idee om de tijd binnen te veraangenamen. “Kijk eens op zolder, in oude fotoboeken, in schoenendozen en zoek oude foto’s van Kudelstaart”, aldus de barman die het leuk zou vinden als deze foto’s vervolgens naar hem worden gemaild. Herinneringen ophalen en misschien wordt jouw foto wel op de bekende placemats van het café geplaatst! Mail je foto’s naar info@cafeopdehoek.nl.

Gepubliceerd: 23 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×