Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart naar 2021

Zoals veel evenementen in Nederland wordt ook dit evenement dit jaar afgelast. Het bestuur van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart heeft besloten om de voor zaterdag 9 mei geplande veiling door te schuiven naar volgend jaar. In het licht van de inmiddels afgekondigde maatregelen rond de Coronacrisis, is het doorgaan onhoudbaar geworden.

Betrokken
Door voorzitter Arie de Vos zijn deze week alle direct betrokkenen per brief op de hoogste gesteld van het besluit over de veiling dit jaar. In de brief schrijft hij: “Het zijn rare tijden. Uw en onze gezondheid staan op het spel. Maar over een jaar ziet de toestand er hopelijk veel rooskleuriger uit dan nu. Dan draaien de bedrijven weer volop en kunnen we weer gezellig met z’n allen bij elkaar komen in het Dorpshuis. Met alle Kudelstaarters geld bijeen brengen om Kudelstaartse clubs een financieel zetje in de rug te geven.”

Kudelstaartse samenleving
De organisatie heeft vanuit de Kudelstaartse samenleving en het bedrijfsleven al toezeggingen ontvangen voor bijdragen aan het geplande evenement. De Vos: “Dienmedewerking hebben wij bijzonder op prijs gesteld, maar we hopen dat we de toezeggingen voorlopig mogen doorschuiven naar 2021. Voor degenen die wij nog niet benaderden geldt hetzelfde. Volgend jaar hopen wij dus weer op uw medewerking te mogen rekenen”.

Jubileum jaar
De stichting Kudelstaart voor Kudelstaart heeft alweer gekeken voor een nieuwe datum voor de veiling. Graag viert de stichting volgend jaar hun 20 jarig jubileum op 8 mei 2021!

 

 

 

 

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×