Dagelijkse update: 10 besmettingen in Aalsmeer/Kudelstaart

Het aantal coronabesmettingen in Aalsmeer/Kudelstaart is op woensdag 25 maart weer toegenomen met één persoon. In totaal zijn er nu 10 Aalsmeerders/Kudelstaarters positief getest. In Amstelveen kwamen er 2 besmettingen bij en staat de teller nu op 35. In Uithoorn groeide de afgelopen 24 uur het aantal positieve tests naar 5. In de Haarlemmermeer is het aantal niet gestegen en staat het totaal nog steeds op 23.

Het aantal doden in ons land is de afgelopen 24 uur gestegen met 80 personen. Het totaal aantal doden staat nu op 356. Het aantal nieuwe besmettingen bedroeg 852, in totaal nu 6.412.

Het werkelijke aantal besmettingen met het COVID-19-virus ligt hoger. Niet iedereen kan getest worden door de beperkte testcapaciteit. Vooral patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen en zorgverleners worden getest.
Het blijft van uitermate belang dat iedereen zich aan de maatregelen houdt!!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 25 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×