CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum '40-'45 gaat online

Net als vele andere culturele instellingen en bedrijven is ook het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45 gesloten in verband met de aangescherpte regels van de overheid, die voor uw en onze persoonlijke veiligheid zijn ingesteld. Wel wil het museum met iedereen in verbinding blijven. Daarom lanceren zij “Contrails Online”

De Contrails online
Contrails is een kwartaalblad met daarin updates over het museum, achtergrondinformatie, interessante artikelen en meer. Zolang de sluiting duurt, zal CRASH naast de normale Contrails ook geregeld de Contrails Online uitbrengen. Deze is voor eenieder vrij te downloaden van de website. In de Contrails Online worden onder meer artikelen uit de eerdere Contrails gepubliceerd en objecten uit de museumcollectie uitgelicht.

In de eerste editie o.a. de Vickers Wellington PH-C. Het eerste onderzoek van de stichting en de reden van het ontstaan van CRASH. En wordt het verhaal verteld over de Foxhole radio. Deze en volgende edities zijn te vinden via: https://www.crash40-45.nl/crash-online/

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 28 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×