Drie coronabesmettingen in Aalsmeer

Op dit moment zijn er volgens het RIVM in Aalsmeer nog altijd drie personen besmet met het coronavirus. De teller staat al een aantal dagen stil, maar in werkelijkheid kunnen het er meer zijn, omdat niet iedereen meer wordt getest.

In de gemeente Amstelveen is het aantal met 1 toegenomen t.o.v. gisteren en zijn er nu zeven Amstelveners besmet met het virus. In Uithoorn is sinds vandaag ook een besmetting te melden.

Sinds gisteren zijn landelijk nog eens 346 mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 2.051 in Nederland. Onder hen zijn 485 mensen die in de zorg werken; zij worden vaker dan andere groepen getest. 15 patiënten zijn sinds de vorige update overleden aan COVID-19. In totaal zijn er nu 58 mensen overleden.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×