Twee Aalsmeerse families verdienen een Pluim

De ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN’ actie van Stibat heeft twee winnaars in Aalsmeer opgeleverd: de families Waaijman en De Weys. De families deden mee aan de landelijke campagne ”Lege batterijen”. Deze families verdienen een Pluim, want met hun deelname bewijzen de families uit Aalsmeer zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Werken aan een schonere planeet
Met hun deelname bewijzen de families zichzelf en het milieu een uitstekende dienst. Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken ze aan een schonere planeet. En dat verdient een Pluim.

Mee doen
Door lege baterijen in te leveren maak je elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van €25,-, drie reischeques van €400,- en een reischeque ter waarde van maar liefst €1000,-. Je kan mee doen door tien lege batterijen in een zakje samen met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te doen. Deze kunnen ingeleverd worden bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat.

Foto: Stibat

Gepubliceerd: 18 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×