Gemeente past dienstverlening aan vanwege corona

De gemeente Aalsmeer heeft besloten de dienstverlening aan te passen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het raadhuis werkt alleen nog op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken op nummer (0297) 38 75 75.

Deze maatregel is genomen om het bezoek aan het raadhuis zo veel mogelijk te spreiden zodat de ambtenaren nu en in de komende periode u goed van dienst kunnen zijn. Regel dringende zaken zoveel mogelijk digitaal. Als dat om wat voor reden niet kan, overleg dan telefonisch met één van de gemeentelijke medewerkers of stel uw vraag bij de receptie. Er wordt dan samen met u geprobeerd tot een passende oplossing te komen. De gemeente doet er alles aan om u goed en snel te woord te staan. De wachttijden zijn mogelijk wat langer dan normaal en daarvoor wordt uw begrip gevraagd.
Foto: © Radio Aalsmeer | John Tesselaar

Gepubliceerd: 19 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×