Participe Amstelland en Aalsmeervoorelkaar bieden samen coronahulp

Corona, het virus waar we ineens allemaal mee te maken hebben. Helaas raken de nieuwe maatregelen mensen die nu aan huis zijn gekluisterd het hardst. Mensen die ongerust zijn, die behoefte hebben aan boodschappen, die minder contact met anderen hebben en de komende tijd minder bezoek krijgen. Gelukkig zien we op allerlei plaatsen dat vrijwilligers zich aanbieden. Om boodschappen te doen, te bellen of om op een andere manier in contact te willen komen met anderen. Aalsmeervoorelkaar en Participe Amstelland slaan daarom de handen ineen en brengen vraag en aanbod in deze moeilijke tijden samen.

Vrijwilligers nodig
Boodschappenhulp is nu essentieel voor mensen die de deur niet uit kunnen. En we hebben meer dan voorheen vrijwilligers nodig die o.a. boodschappen willen doen. Heeft u boodschappenhulp nodig of wilt u uw hulp aanbieden, dan kan dat via www.aalsmeervoorelkaar.nl/coronahulp. Bellen kan ook op nummer 0297-347510 (tussen 9.00 en 12.00 uur) of mail met team@aalsmeervoorelkaar.nl

Heeft u behoefte aan contact of heeft u zorgen en wilt u daarover praten? Kent u iemand die andere hulp dan boodschappenhulp nodig heeft? Of lijkt het u fijn om te bellen met mensen die graag een praatje willen maken in deze voor sommige mensen eenzame tijd? U kunt dit kenbaar maken via bovengenomende manieren of u belt rechtstreeks met Participe Amstelland in Aalsmeer via 0297-326670 (tussen 8:30 en 17:00 uur).

Participe en Aalsmeervoorelkaar zullen eigen deelnemers, cursisten en bezoekers ook actief benaderen met de vraag of ze hulp kunnen gebruiken of geven. Zo maken we het samen mogelijk dat we goed voor elkaar kunnen zorgen in deze tijd!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×