Nu vier coronabesmettingen in Aalsmeer

Op donderdag 19 maart is volgens het RIVM het aantal mensen besmet met het coronavirus in zowel Aalsmeer als Uithoorn met één toegenomen. Maar in werkelijkheid kunnen het er meer zijn, omdat niet iedereen meer wordt getest door de GGD.

In Amstelveen is binnen 24 uur het aantal coronabesmettingen bijna verdubbeld. Amstelveen heeft nu dertien coronapatiënten binnen de gemeentegrenzen. Gisteren waren dit er nog zeven.

Sinds dinsdag zijn landelijk nog eens 346 mensen positief getest daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 2.051 in Nederland. In totaal zijn er nu 58 mensen overleden.

Sinds woensdag zijn er landelijk 409 patiënten bijgekomen, dat brengt het totaal in Nederland op 2460 besmette personen. Onder hen zijn 594 mensen die in de zorg werken. Zij worden vaker dan andere groepen getest. In totaal zijn er nu 76 mensen overleden aan de ziekte. De leeftijd van de overledenen ligt tussen 63 en 95 jaar. In totaal zijn 489 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Gepubliceerd: 19 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×