Ook Kinderboerderij Boerenvreugd sluit de deuren

Het zat er al een beetje aan te komen: ook kinderboerderij Boerenvreugd is gesloten voor publiek. Eerder kon Boerenvreugd nog open blijven, maar met de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de overheid heeft het bestuur nu toch besloten de deuren te sluiten. De verzorging van de dieren gaat gewoon door.

Doordeweeks zullen de beheerders van Ons Tweede Thuis op de boerderij aanwezig zijn om de dieren te verzorgen. In het weekend worden vrijwilligers ingezet voor deze taken. Op de kinderboerderij zullen de komende weken meerdere schapen en geiten gaan lammeren. Eigenlijk is dit voor bezoekers altijd de leukste periode. Om toch op de hoogte te blijven van lammetjes die geboren worden, kunnen bezoekers de Facebooksite van Boerenvreugd volgen. Ook op www.boerenvreugd.nl zal onder het kopje nieuws een berichtje worden geplaatst als er nieuwe geboortes zijn.

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd | eigen foto

Gepubliceerd: 16 maart 2020 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×