Sjoelclub weer aan de bak

Afgelopen donderdag 27 februari is Sjoelclub Aalsmeer weer aan de bak geweest in het Dorpshuis in Kudelstaart. Slechts 26 deelnemers deze keer, maar wederom kon niemand tippen aan Tim van Tiem. Hij gooide opnieuw zo goed, dat hij zijn 20 bakkenrecord verbeterde tot 2864, een gemiddelde van 143,20. Kees Verbruggen, Mirjam van den Berg en Jan Geleijn wonnen de andere klassen.

Zaterdag 29 februari is de 5e bekerwedstrijd van het seizoen gesjoeld in Beneden Leeuwen. Tim van Tiem kon hier geen potten breken en haalde de laagste klassering van Sjoelclub Aalsmeer met een 22e plaats. Patrick Haring deed het uitstekend en werd 6e . Cock Tukker (13e) en Wim Voorbij (20e) lieten ook wat steekjes vallen voor een goede klassering.

De volgende competitieavond is op de donderdag 12 maart en begint om 20 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart. Zaterdag 14 maart is de derde en laatste voorronde van afdeling West in Heemskerk. Dan weten de sjoelers wie zich op kan maken voor het NK in april in Barneveld. Voor uitslagen en informatie zie ook www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 2 maart 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×