Andere vlaginstructie 4 mei

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) laat weten dat de algemene vlaginstructie voor 4 mei dit jaar net even anders is: eenmalig hangt de Nederlandse vlag van zonsopgang tot zonsondergang halfstok.

Minister-president Rutte heeft, met instemming van de ministerraad, een vlaginstructie vastgesteld voor maandag 4 mei 2020. De herdenking van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog vindt dan 75 jaar na 1945 plaats.

In afwijking van de algemene vlaginstructie voor 4 mei, hangt de Nederlandse vlag dit jaar eenmalig van zonsopgang tot zonsondergang halfstok.
In andere jaren hangt de vlag halfstok van 18.00 uur tot zonsondergang. Vlagt u mee?

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 30 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×