Ap Eigenhuis op herhaling in 'Door de Mangel'

Door de coronamaatregelen kan het team van ‘Door de Mangel’ momenteel geen gasten ontvangen in de studio. De gasten zijn echter wel de pijlers van het programma. Daarom is besloten voorlopig herhalingen uit te zenden van eerdere uitzendingen.

Komende maandag is de uitzending met Ap Eigenhuis terug te horen. Hij was op 20 mei vorig jaar te gast in de talkshow. De 255e gast noemde zichzelf sociaalvoelend, ambitieus, energiek en positief. De HR-man woonde vijf jaar in het buitenland, maar keerde uiteindelijk weer terug in Aalsmeer. Eigenhuis is o.a. bekend van ‘Vuur en Licht op het Water’, de Stichting Bovenlanden, maar wilde vooral praten over Oostoogst. Ook zijn voorzitterschap van het Crown Theater kwam aan bod en dit ontlokte hem de uitspraak dat er 50% kans is op een terugkeer van het theater in Aalsmeer.  Zijn voorganger Michel Post had de volgende vraag voor hem in petto: “Hoe lang houd je het nog vol om zo’n groot evenement te organiseren?”

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ap Eigenhuis | eigen foto

Gepubliceerd: 1 april 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×